multipliquem

el valor del teu projecte

sobre

pwacs

PWACS és una societat independent, constituida amb l'objectiu de prestar serveis de consultoria d'alt valor afegit a les administracions públiques, agents finances i inversors, i a les empreses en l'àmbit dels Serveis Públics Urbans.

 

​PWACS busca la implantació de les millors pràctiques i oferir solucions integrals de consultoria en cadascuna de les seves àrees tècnica, economicofinancera i jurídica, per a proporcionar serveis de la forma més efectiva i rendible, contribuint a l'evolució i benestar de la societat i el seu desenvolupament sostenible.

 

PWACS, mitjançant l'excel·lència i els anys d'experiència, s'ha posicionat com una de les consultores de referència i els nostres clients així ho entenen, posant en valor la nostra independència, transparència i qualitat en els treballs que hem realitzat.

 
 

el nostre

equip

El nostre equip directiu amb àmplia experiència en el sector dels serveis públics urbans, tant a nivell nacional com internacional, lidera un grup de professionals compromesos amb el projecte a llarg termini.

L'àmplia experiència de més de 50 professionals s'integra en un equip multidisciplinari que ens permet ser la consultora líder en els Serveis Municipals: aigua, medi ambient, eficiència energètica, mobilitat, desenvolupament sostenible, instal·lacions esportives, cementiris i serveis funeraris i protecció civil entre altres.

Projectes d'infraestructures, governança, smart cities, dades obertes i compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) aportant, d'aquesta manera, Valor 360 als nostres clients.

Juan Pablo López Heras

PRESIDENT EXECUTIU

Jesús F. Cabrero Martín

DIRECTOR GENERAL

Jaime Collar Soteres

DIRECTOR DE NOVES TECNOLOGIES

I SERVEIS GENERALS

Manuel Arredondo Braña

DIRECTOR DE M&A I

CORPORATE FINANCE

Claudia García Yustos

DIRECTORA JURÍDICA I

DE DESENVOLUPAMENT

María Elena Carrillo Arnaldos

DIRECTORA D'ESTUDIS I

PROJECTES

Marta Camps Torrens

DIRECTORA

DELEGACIÓ BARCELONA

Samuel Reyes López

DIRECTOR TÈCNIC I

DE DESENVOLUPAMENT

DELEGACIÓ BARCELONA

José de Castro de Antonio

DIRECTOR TÈCNIC

els nostres

serveis

valor 360

Els nostres serveis permeten aportar una solució integral als nostres clients oferint una visió global d'aquesta, des de les diferents perspectives; desenvolupament tècnic, economicofinancer, jurídic i estratègic.

 

corporate

Assessorament a Administracions, Institucions i empreses públiques i privades en els seus processos de Corporate Finance: Due Dilligences Tècniques i mediambientals, valoracions d'empreses i models ecofin, informes sectorials i reguladors, assessorament en compra i venda d'actius i qualsevol altra operació corporativa que fos necessària per al desenvolupament de l'estratègia dels seus clients.

serveis TIC

Disposem d'aplicacions desenvolupades per a la millora i gestió més eficient dels Serveis Públics Urbans:

 

COMPASS: Cicle integral de l'Aigua

 

GLEX: Control Intern i Contractació

serveis

consultoria

Assessorem els nostres clients en la prestació dels Serveis Públics relacionats amb l'aigua, medi ambient, eficiència energètica, mobilitat, desenvolupament sostenible, instal·lacions esportives, cementiris i serveis funeraris i protecció civil entre altres.

Àrees d'actuació:

  • ​Jurídica

  • Estratègica i de Planificació

  • Tècnica

  • Econòmica i Financera

COOPERACIÓ

"La Comunitat Salesiana a Kenya busquen formes per a fer costat a les persones que més ho necessiten en les seves activitats diàries”.

PWACS ha participat en diferents projectes (Proveïment i Erosió) en poblacions amb una gran sequera i la disposició d'aigua és realment escassa, i de molt mala qualitat, aportant experts en l'àmbit de l'enginyeria, aigua i higiene"

 

 
 

darreres

notícies

contactar

adreça

C/ Guzmán el Bueno 133

Edificio Germania Bajo

28003 Madrid

telèfon

(+34) 911 923 535

Seus Espanya:  Barcelona · Bilbao · Alicante · Sevilla  · Santiago de Compostela

Seus Europa:  París · Roma · Lisboa

Formulari de contacte