top of page

els nostres
serveis

valor 360º

Els nostres serveis permeten aportar una solució integral als nostres clients oferint una visió global d'aquesta, des de les diferents perspectives; desenvolupament tècnic, economicofinancer, jurídic i estratègic.

shutterstock_2114931227 web.jpg

consultoria

Assessorem els nostres clients en la prestació dels Serveis Públics relacionats amb l'aigua, medi ambient, eficiència energètica, mobilitat, desenvolupament sostenible, instal·lacions esportives, cementiris i serveis funeraris i protecció civil entre altres.

Àrees d'actuació:

  •  
  • Tècnica

  • Econòmica i Financera

  • ​Jurídica

  • Estratègica i de Planificació

icono fondos.png

fons europeus i subvencions

Els Fons Next Generation EU

són una gran oportunitat per millorar els Serveis Públics Urbans.

L’equip de professionals de PWACS acompanyem els nostres clients en aquest procés d’una manera personal i propera.

icono legal.png

legal

PWACS posa al servei dels nostres clients un Assessorament Legal especialitzat en dret ambiental, que abasta tots els camps del dret en l’àmbit dels sectors d’Aigües, Mines, Agroindustrial i Medi Ambient i assessorem en el nous reptes que es presenten amb els fons Next Generation com  la preparació de Plans Antifrau.

solucions tecnològiques

Disposem de solucions desenvolupades per a la millora i gestió més eficient dels Serveis Públics Urbans:

 

COMPASS: Cicle integral de l'Aigua

 

Smart Green Control: Control de Qualitat dels Serveis Públics

comunicació local

PWACS proporciona als ajuntaments un servei de comunicació local que posi en valor la gestió dels Serveis Públics Urbans, dins d’un entorn de Transparència.

enginyeria

Equip tècnic especialista en Serveis Públics Urbans així com en el disseny, desenvolupament d'enginyeria de detall, fabricació i muntatge d'instal·lacions per al medi ambient i, en concret, en el sector de l'Aigua.

Control i seguiment

PWACS Serveis proporciona als nostres clients el Control i Seguiment necessaris en la prestació dels Serveis Públics Urbans, amb l’objectiu de millorar la qualitat dels mateixos.

corporate

Assessorament a Administracions, Institucions i empreses públiques i privades en els seus processos de Corporate Finance: Due Dilligences Tècniques i mediambientals, valoracions d'empreses i models ecofin, informes sectorials i reguladors, assessorament en compra i venda d'actius i qualsevol altra operació corporativa que fos necessària per al desenvolupament de l'estratègia dels seus clients.

bottom of page